tiistai 4. toukokuuta 2021

Vielä yksi näyttö ja sitten lasku.

 Heippa kaikille...

Siis niille kaikille, vähäisille ihmisille, jotka jostain kumman syystä lukevat näytä mun juttuja.

Tässä koulun loppumetreillä mun on tosiaan täytynyt suorittaa vielä yksi näyttö. Siis YKSI NÄYTTÖ, joka ei tosin laajuudeltaan ole mikään suuri, mutta silti 😫. Mulle ei oo koskaan sanottu, että kuinka monta niitä näyttöjä oikein pitää olla, mutta kai se ihan hyvä on, että niitä on liian MONTA, kuin liian VÄHÄN. Tällä hetkellä mulla näyttöjen määrä on pyöreät 5 kappaletta. En edes muista oonko mä niistä kaikista laittanut tänne mitään.

Tämän hetkisen näytön aiheena on ollut keittiö, jota siis olen työstänyt tässä nyt noin 3 viikkoa. Näytön asiakkaana toimii tällä kertaa oman äidin työkaveri, jonka keittiöön olen siis päässyt käsiksi.

Kohde on siis vuonna 1951 valmistunut rintamamiestalo, jonka keittiö on aivan alkuperäisessä kunnossa. Kyseisessä talossa on 127 neliötä, ja se sijaitsee Uudenkaupungin Ruokolassa (asuinalue).

Asiakkaan toiveissa oli, että koko keittiö uudistettaisiin kokonaan, lattiasta kattoon asti. Värimaailma saisi olla vaalea pienellä ripauksella jotain räikeää väriä. Tässä tapauksessa täksi räikeäksi väriksi valikoitui tumman vihreä. Myös säilytystilaa haluttiin lisää.

Keittiö alkuperäisessä "loistossaan"

Pohjapiirustus (keittiö rajattu violetilla)

Tähän kohteeseen valikoitui valkoiset kaapit sekä massiivipuutaso. Näiden kaveriksi valitsin tumman vihreän välitilalaatan sekä hieman metsämäisen palmunlehti tapetin.
Näihin valintoihin päädyin, koska asiakas toivoi vaaleaa värimaailmaa. Ja onhan valkoiset kaapit sekä massiivipuutaso aikas vaaleita. Ja sopivat hyvin yhteen. Koska täksi räikeäksi väriksi valikoitui tumman vihreä välitilalaatta, ajattelin että sen kaveriksi sopisi varmaan hyvin jokin metsämäinen sekä vihreä tapetti. 
Myös asiakkaan toivomaa säilytystilaa halusin tuoda lisää lukuisilla ylä- ja alakaapeilla sekä ikkunan alle sijoitettavalla penkillä, joka toimii samaa aikaa sekä säilytystilana sekä istuimena. Ja koska värimaailma haluttiin pitää vaaleana, valitsin myös vaaleat, tai tässä tapauksessa valkoiset, kodinkoneet. Massiivipuinen ruokapöydän kansi sopi hyvin yhteen työtason kanssa. Lattiaksi valikoitui kalanruotokuvioinen parketti.

Pohjapiirustus muutoksen jälkeen
Alla hieman kuvia muutoksesta ↓Tämä keittiö koki siis täydellisen muodonmuutoksen. Asiakkaan mielestä hyvän sellaisen, sillä kaikki toiveet tuli toteutettua ja muutenkin asiakasta miellytettyä mm. värimaailmalla. Eli siis toisin sanoen asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen. Itse taidan olla asiakkaan kanssa samaa mieltä, sillä lopputulos miellyttää myös omaa silmää, ihme kyllä 😯. Ja kivahan tätä oli tehdä.
Arvosanaa en ole tästä vielä saanut, mutta uskon että "ihan hyvä siitä tulee".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti