lauantai 9. toukokuuta 2020

Märkätilat

Hellurei kaikille.

Valokuvauksesta päästyämme ryhmämme siirtyi märkätilojen puolelle. Tällä kurssilla oli tarkoitus tehdä siis jonkinlainen märkätila, joko omasta kohteesta tai jo annetusta "tilasta". Itse valitsin oman kohteen sekä jo annetun "tilan". Omana kohteena tein oikean asiakkaan kylpyhuoneen (wc+suihku) ja annettuun tilaan saunan.

wc+suihku-yhdistelmään asiakkaan toiveena oli mm. värit sekä säilytystilan tuominen kylpyhuonetiloihin. Itse lähdin väriä tuomaan mm. matolla ja pyyhkeillä. Säilytystilaa toi mm. pesukoneen päälle laitettava hyllykkö.

Oman kohteen, eli kylpyhuoneen pohjapiirustus

Tässä työssä seinille asennettavien laattojen suhteen olin kuitenkin hieman "hellävaraisempi". Koska väriä oli tuotu tilaan jo matolla sekä pyyhkeillä, seinä- sekä lattialaatat saivat olla neutraalit. Myös tämä oli asiakkaan toiveissa.

Pientä fiiliskuvaa kylpyhuoneesta 😊

Tavoitteena minulla oli, että kylpyhuoneessa olisi rauhallinen tunnelma, joka siellä oli jo ennen kuvitteellista muutosta. Rauhallisen tunnelman lisäksi halusin kylpyhuoneeseen tietysti myös hieman.. no, mustaa sekä kultaa, joka näkyy suihkuseinässä sekä pyyhekoukuissa ja valaisimessa.

Saunan tein siis jo annettuun "tilaan", joka oli siis täysin tyhjillään oleva tila. Tila oli tekniikaltaan sekä ovi- ja ikkuna-aukoiltaan vapaasti suunniteltavissa. Koska tässä oikeaa asiakasta ei ollut, se piti vähän niinkuin keksiä itse. Omalla kohdallani lähdin kohti vaaleaa saunaa jo tekemästäni kylpyhuoneesta inspiroituneena.

Sauna edestäpäin katsottuna

Tila oli kooltaan 9m x 3m x 3m (pituus x leveys x korkeus). Myös saunaan halusin ripauksen mustaa, samalla tavalla kuin kylpyhuoneessakin.

Saunan etupuolelle laitoin lasiseinän

Mitä mieltä?

Olihan se hieman erilaista, tehdä näin etänä, mutta muuten melkein samanlaista kuin koulussakin. Se ero siinä ehkä oli, että koulussa olisi voinut kysyä apua vaikka heti johonkin mieltä askarruttavaan kysymykseen, mutta näin etänä vastausta kysymykseen sai odottaa jonkin aikaa (jos siis opettaja oli esim. pitämässä toista kokousta tai muutenvaan jossan muuallla). Näiden töiden esittelyt pidettiin siis Microsoft Team-palvelussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti